Om Sahl Akkumulatorfarik

Sahl Akkumulatorfabrik blev grundlagt I 1954 af Elektriker Svend Erik Hansen (SEH). Han startede virksomheden i kælderen i privaten på Frisholtvej 32 hvor også virksomheden stadig ligger i dag – dog ikke i kælderen.

SEH startede med at producere akkumulatorer til mindre elværker hos private og siden hen batterier til biler og andre køretøjer samt materiel.

I 1983 overtog sønnen Aksel Hansen virksomheden efter hans far, og satte gang i udviklingen, og produktprogrammet inden for batterier blev udvidet. Det samme blev kundegrundlaget og der blev startet eksport op af de klassiske hard rubber 6 og 12 volt batterier.

I dag er 3. Generation, Aksels søn Peter Hansen en del af virksomheden, hvor Peter og hans fætter Martin B. Nielsen er blevet medejere af Sahl Akkumulatorfabrik.

Sahl Akkumulatorfabriks værdier er baseret på høj service samt passion og mange års erfaring med batterier i alle kategorier.

I dag er vi 6 mand, og der eksporteres  veteranbatterier til mere en 15 lande. Foruden vores egenproduktion af veteranbatterier, så leverer vi i dag batterier til næsten alt. Det gælder f.eks. gaffeltrucks, el-stablere, lifte, lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, biler, både, camping, golfvogne og backup og UPS samt solcelleanlæg.

Vi er samarbejdspartner og distributør for Exide / GNB i Danmark. Vi er lagerførende i hovedparten deres brede produktprogram. Exide står for kvalitet og udvikling. Deres kvalitetsprodukter supplere vores eget produktprogram, og i samarbejde med Exide dækker vi næsten alle behov indenfor batterier og ladeudstyr. 

 

Vi håber vores produkter også vil glæde dig.

Aksel, Peter og Martin

Grundlæggeren & søn

Grundlæggeren & søn

2. & 3. generation

2. & 3. generation

Frisholtvej 32 i dag

Frisholtvej 32 i dag

Handelsbetingelser