Lader DEFA Smart Charge 12V 8A

Varenummer: 26701785

DKK 1 095,00 DKK 795,00 Pris ex. moms DKK 636,00

SmartChage 8A er en smule større og langt mere kraftfuld lader egnet til hurtigere opladning af større batterier, fx i bil og båd. Laderen repræsenterer den nyeste teknologi inden for batteri ladning, noget som vil give batteriet en optimal levetid.

SmartCharge er verdens enkleste batterilader. Vi har udviklet SmartCharge med ønsket om at gøre det nemt og enkelt at oplade et batteri. SmartCharge genkender det batteri som den bliver tilkoblet, og tilpasser ladning efter batteriets lade niveau, størrelse og temperaturforhold, kun ved hjælp af én knap – On/OFF.

Tilpasser sig batteriet automatisk

DEFA SmartCharge genkender det batteri som den bliver tilkoblet, og tilpasser ladning efter batteriets lade niveau, størrelse og temperaturforhold uden fare for overladning.

Kun en knap; on eller off

Sæt klemmerne på batteriets poler, sæt stikket i stikkontakten og tryk på ON-knappen. SmartCharge tager hånd om resten! På displayet kan du se når den er færdig opladet.

Funktionelt display

SmartCharge har et brugervenligt display med baggrundslys for nemmere aflæsning. På displayet er det nemt at aflæse status på batteriet. Der er også mulighed for at vælge en højere ladestrøm end batteriet kræver.

Kompakt

SmartCharge er enkelt, lille og let, med indbygget løsning til opbevaring af ledninger. Ledninger rulles sammen om laderen og fæstnes på underside og polklemmer på hver side.

Enkelt og nemt

SmartCharge gør det nemt at lade, den er polariserings- og kortslutningssikker.

 

Handelsbetingelser