Gaffeltruckbatterier

Sahl Akkumulatorfabrik leverer gaffeltruckbatterier til alle slags gaffeltrucks. Fra de mindste 12 volt trucks til de største 80 volt trucks indenfor de fleste mærker såsom Linde, Still, Toyota, BT osv. Vi har gennem mange år i branchen den nødvendige erfaring og viden til at vurdere, hvad der er den bedste løsning.

Vi benytter altid europæisk producerede kvalitetsprodukter fra kendte producenter.

Vi er konkurrencedygtige på komplette batterier samt muligheden for at bygge nye battericeller i den gamle batterikasse. Mange gange kan stålkassen til truckbatterier genanvendes frem for at skulle købe en ny, og dermed opnås en besparelse som selvfølgelig kommer kunden til gode. Vi har erfaringen og ekspertisen til at kunne vurdere, hvad der bedst kan svare sig økonomisk for dig som kunde når der skal indkøbes truckbatterier.

I samarbejde med vores speditør har vi mulighed for at afhente batterier til reparation eller montering af nye celler i hele landet. Vi leverer normalt det renoverede batteri retur igen dagen efter vi har modtaget det.

Følgende kan også tilbyde vedr. industribatterier:

  • Demineraliseret vand (Akku-Vand) til afterfyldning af f.eks. gaffeltruckbatterier med automatisk vandpåfyldning (BFS).
  • Syreregulering
  • Kapacitetstest
  • Udmålinger af vægtfylde, spænding m.m. 

Ring  +45 86684344 eller kontakt os via formularen, så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Send forespørgsel

Udfyld nedenstående skema med de oplysninger du har om batteriet du efterspørger. Så kontakter vi dig med information, pris og evt. spørgsmål til henvendelsen.

* E-mail:

* Dit navn:

* Firmanavn:

* Telefon:

Besked:

Kasselængde i cm:

Kassebredde i cm:

Kassehøjde i cm:

Spænding i volt:

Strømstyrke i ampere:

Celletype:

Truckfabrikat:

Truckmodel:

Trucktype:

Send forespørgsel
Din besked er sendt

Handelsbetingelser